ACLO en dispensatie

Omdat wij als sportvereniging onderdeel van de ACLO zijn, moet ieder lid in bezit zijn van een ACLO Card. 
Let op! Dit moet ieder jaar opnieuw.
ACLOtiveren doe je door een ACLOkaart aan te schaffen via de site van de ACLO. Doe je dit niet voor 1 november, dan zijn er boetes aan verbonden.

Ik ben student bij de RUG of Hanze
Elke student van de RUG of Hanze kan een ACLOkaart aanschaffen. Dit kan door in te loggen via de site van de ACLO of aan de balie van één van de locaties van de ACLO.

Ik ben afgestudeerd
Wanneer je bent afgestudeerd kan je tot 3 jaar na afstuderen een ACLOkaart aanschaffen op vertoon van je bul. Je hebt de eerste 3 jaar dus nog geen dispensatie nodig. Het aanschaffen van de ACLOkaart kan bij een van de locaties van de ACLO (Station of Zernike). De kosten van deze ACLOkaart bedragen €134,95.
Let op! Er wordt ter plekke een nieuw ACLO account voor je aangemaakt. Vraag direct om deze inloggegevens en geef op jouw ACLOprofiel aan dat je lid bent van G.C.H.C.

Ik ben gestopt met mijn studie
Wanneer je bent gestopt met je studie zonder het behalen van je diploma, kan je nog 1 jaar een ACLOkaart kopen. Je hebt het eerste jaar dus nog geen dispensatie nodig. Het aanschaffen van de ACLOkaart kan bij een van de locaties van de ACLO (Station of Zernike). Neem een bewijs van inschrijving van het jaar ervoor mee. Een bewijs van inschrijving kan je vinden op Studielink. De kosten van deze ACLOkaart bedragen €134,95.
Let op! Er wordt ter plekke een nieuw ACLO account voor je aangemaakt. Vraag direct om deze inloggegevens en geef op jouw ACLOprofiel aan dat je lid bent van G.C.H.C.

Ik ben geen student bij de Hanze of RUG
Studeer jij aan een andere Hogeschool/Universiteit dan de Hanze of RUG? Kijk danh ier of jij toch een ACLO bewijs kan aanschaffen, zonder dat je dispensatie nodig hebt.

Ik kan geen ACLOkaart aanschaffen; ik heb dispensatie nodig
Jaarlijks zijn er 15 dispensatieplekken beschikbaar. Studeer jij niet aan de Hanze of RUG, ben je langer dan drie jaar geleden afgestudeerd of ben je gestopt met je studie? Neem dan ruim voor de start van het hockeyseizoen contact op met de secretaris ([email protected]) om te kijken of jij in aanmerking komt voor een dispensatiekaart.